معلومات البحث الكاملة في مستودع بيانات الجامعة

عنوان البحث(Papers / Research Title)


تقييم الجهد الميكروبي لبعض انواع الدجاج المجمد في الاسواق المحليه لمدينه الحلة / محافظة بابل


الناشر \ المحرر \ الكاتب (Author / Editor / Publisher)

 
حوراء جواد كاظم عمران عودة

Citation Information


حوراء,جواد,كاظم,عمران,عودة ,تقييم الجهد الميكروبي لبعض انواع الدجاج المجمد في الاسواق المحليه لمدينه الحلة / محافظة بابل , Time 14/12/2016 09:38:47 : كلية العلوم للبنات

وصف الابستركت (Abstract)


تقييم الجهد الميكروبي لبعض انواع الدجاج المجمد في الاسواق المحليه لمدينه الحلة / محافظة بابل

الوصف الكامل (Full Abstract)

The frozen foods such as frozen chicken which is one of the most food consumed at the present time as consumption ratio could reach 32% at the same time represents the center of the chicken diet suitable for the growth of many bacteria and in turn leads to increased health risks for humans. The study included 70 frozen chicken sample from the origins of different (Turkish chicken 18 samples, Iranian chicken 18 samples, Saudi chicken 17 sample, chicken local sponsor 17 sample) found that the highest contamination rate was in Turkish chicken samples (21.4%) after Saudi chicken samples (20% ) then the sponsor (15.7%) and the lowest rate was in Iranian chicken samples (8.6%).

تحميل الملف المرفق Download Attached File

تحميل الملف من سيرفر شبكة جامعة بابل (Paper Link on Network Server) repository publications

البحث في الموقع

Authors, Titles, Abstracts

Full Text




خيارات العرض والخدمات


وصلات مرتبطة بهذا البحث